CV-ketel installatie

Cv-ketel installatie in Hengelo

Indien de verwarmingsketel in uw woning aan vervanging toe is, dan is de loodgieter Hengelo u graag van dienst met een cv-ketel installatie. De loodgieters werkzaam bij ons bedrijf zijn erkende installateurs die de installatie van een cv-ketel op een professionele manier kunnen uitvoeren. Als u door onze vakmensen ook het periodieke onderhoud van de cv-ketel laat uitvoeren, zullen zij aan u aangeven wanneer het apparaat aan vervanging toe is. Mocht dit moment zijn aangebroken, dan kunt u voor een aantrekkelijke prijs een nieuw model bij ons bestellen en voeren wij ook de cv-ketel installatie voor u uit. Al onze monteurs beschikken over een CO-certificering, waardoor ze de juiste kennis hebben om met uw cv-ketel aan de slag te gaan!

Wanneer tijd om cv-ketel te vervangen

cv-ketel installatieEr zijn verschillende redenen denkbaar die aanleiding zijn om de cv-ketel te vervangen. In de meeste gevallen is de tijd aangebroken wanneer de oude ketel in huis het einde van de levensduur heeft bereikt. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer u steeds vaker met defecten en dure reparaties te maken krijgt. Ook kan de situatie voorkomen dat u een dermate grote hoeveelheid energie kunt besparen met een nieuwe cv-ketel installatie dat de aankoop van een nieuw model een slimme investering is die u in een relatief korte tijd weer kunt terugverdienen. Wat ook de reden is dat uw oude ketel vervangen moet worden, wij zijn u graag van dienst met een cv-ketel installatie.

Installatie uitbesteden aan erkende loodgieter

De installatie van een cv-ketel kunt u niet zomaar aan iedere willekeurige loodgieter uitbesteden. Het apparaat is het hart van de verwarmingsinstallatie en verbruikt een grote hoeveelheid gas om de hitte op te wekken die nodig is om uw huis te verwarmen. Een correcte cv-ketel installatie door een loodgieter die te boek staat als een erkende installateur is daarom nodig om de veiligheid te waarborgen. De loodgieters bij ons in dienst hebben deze kwalificaties en zijn daarom de juiste keuze voor het installeren van uw nieuwe cv-ketel.

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Vakwerk op maat
  • Van lekkages tot verstoppingen
  • Gericht op kwaliteit

CO-certificering:

CO-keur Nederland logo