Spoedservice

Spoedservice in Hengelo

Lekkages, verstopping en een storing in de cv-ketel worden vaak in de avonduren of in het weekend ontdekt. Dit komt vooral doordat de meeste Nederlanders overdag niet thuis zijn. Wanneer het probleem ontdekt wordt, zijn veel loodgieters vaak al gesloten. Dit geldt niet voor onze loodgieter in Hengelo. Voor problemen die echt niet kunnen wachten, hebben wij namelijk een spoedservice in het leven geroepen.

Wanneer doet u een beroep op onze spoedservice?

Wij hebben onze spoedservice in het leven geroepen voor problemen die niet kunnen wachten tot de volgende dag of tot na het weekend. Een lekkage is hier een goed voorbeeld van. Wanneer u wacht met het dichten van een lek, ontstaat er mogelijk veel waterschade. Het repareren van deze schade kan behoorlijk in de kosten lopen. Om dit te voorkomen, doet u een beroep op de spoedservice van onze loodgieter in Hengelo. Onze spoedservice biedt eveneens uitkomst wanneer uw cv-ketel kampt met een storing.

Hoe werkt onze spoedservice?

Als u gebruik wilt maken van onze spoedservice Hengelo, neemt u gewoonweg contact met ons op. Onze medewerker hoort allereerst uw probleem aan. Als er sprake is van een noodgeval, sturen wij direct een loodgieter naar u toe. Deze arriveert binnen de kortste keren, waardoor het nooit lang duurt alvorens het probleem verholpen is. Uiteraard verhelpt onze loodgieter in Hengelo het probleem niet alleen snel, maar ook vakkundig. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat problemen als een lekkage of een storing in uw cv-ketel snel weer terugkeren.

Geen sprake van nood? Ook dan helpen wij u graag!

Spoedservice

Onze spoedservice is uitsluitend bedoeld voor problemen die niet tot de volgende dag of tot na het weekend kunnen wachten. Is er sprake van een verstopping? Of gaat u uw badkamer verbouwen en moet u het leidingwerk verleggen? Dan betekent dit niet dat onze loodgieter in Hengelo u niet van dienst kan zijn. Nee, want ook dan helpen wij u graag. Enige verschil is dat wij dan niet direct een loodgieter naar u toe sturen, maar een afspraak met u inplannen. Het verhelpen van een verstopping of het verleggen van leidingwerk is namelijk niet iets waarvoor u onmiddellijk een loodgieter in Hengelo nodig heeft.

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Vakwerk op maat
  • Van lekkages tot verstoppingen
  • Gericht op kwaliteit