CV-monteur in Hengelo

Cv-monteur in Hengelo inschakelen voor hulp

De cv-ketel is een onmisbaar element binnen uw woning! Vanuit de cv-ketel wordt warm water naar de verschillende radiatoren in huis geleid, om de ruimtes te kunnen verwarmen. Daarbij zorgt de cv-ketel voor toevoer van warm water richting uw douche, bad en keukenkraan. Reden genoeg om goed te kijken welk model cv-ketel het beste op uw wensen aansluit! Kiest u voor een moderne hr+-ketel, of geeft u de voorkeur aan een traditionele combiketel? Tot voor kort gebruikte men vaak nog een losse boiler, naast de cv-ketel in huis. Dit is niet meer van deze tijd en wordt zelfs sterk afgeraden! Uw energieverbruik is in dit geval veel hoger. Onze cv-monteur in Hengelo kan u helpen bij het aansluiten van een nieuwe cv-ketel in huis.

Niet alleen biedt onze cv-monteur hulp bij de montage van een nieuwe cv-ketel. Ook voor het uitvoeren van onderhoud en voor het repareren van cv-ketels kunt u bij ons terecht. Daarnaast beschikken onze monteurs over een CO-certificering, waardoor ze de juiste kennis hebben om met uw cv-ketel aan de slag te gaan! Het is sterk aan te raden om de cv-ketel in ieder geval eens per twee of drie jaar na te laten kijken. De kans op een storing in uw cv-ketel wordt op deze manier een stuk kleiner! Voor welke klussen kunt u de hulp van onze cv-monteur goed gebruiken?

Nieuwe cv-ketel laten installeren door onze cv-monteur

Een nieuwe cv-ketel laten installeren door onze cv-monteur begint bij een passend advies vooraf. Welke cv-ketel past bijvoorbeeld het beste bij de isolatie van uw woning? Een woning met een zeer goede isolatie heeft vaak een iets minder goede cv-ketel nodig. Bij een woning met een zwakke isolatie is het juist raadzaam om voor een model met een hoog rendement te kiezen.

Nadat u een weloverwogen keuze gemaakt heeft zal onze cv-monteur de nieuwe cv-ketel voor u aansluiten. Het aansluiten van een nieuwe cv-ketel moet op een zeer nauwkeurige wijze gebeuren, om te voorkomen dat er speling tussen de leidingen en cv-ketel ontstaat. Speling kan voor vervelende lekkages zorgen.

cv monteur in hengeloOnderhoud aan de cv-ketel uit laten voeren

Zoals reeds beschreven kunt u ook voor cv-onderhoud bij onze cv-monteur terecht. Het is verstandig om de cv-ketel in ieder geval eens per twee jaar te laten onderhouden (afhankelijk van de leeftijd hiervan). Zo voorkomt u dat de onderdelen van de cv-ketel versleten raken en daardoor storingen veroorzaken. Ook kunnen er stofhopen tussen de cv-ketel ontstaan, die de werking van de cv-ketel belemmeren. Mocht de cv-ketel dermate ernstig versleten zijn dat onderhoud niet langer rendabel is, dan zal onze cv-monteur de cv-ketel voor u vervangen.

Bij storingen een reparatie uitvoeren

Tot slot kunt u op onze cv-monteur in Hengelo rekenen voor een reparatie van uw kapotte cv-ketel. Een reparatie is nodig als de cv-ketel niet langer werkt, door slijtage aan de onderdelen hiervan. Bij een storing kunt u de cv-ketel eerst zelf proberen te resetten. Een stappenplan voor het resetten van een cv-ketel vindt u in de handleiding van uw apparaat. Mocht dit geen effect hebben, dan kunt u onze cv-monteur met spoed inschakelen.

Onze spoedloodgieter is snel ter plaatse. Zo hoeft u nooit lang op de hulp van onze cv-monteur te wachten. Een cv-ketelstoring kan vaak dezelfde dag nog voor u verholpen worden.

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Vakwerk op maat
  • Van lekkages tot verstoppingen
  • Gericht op kwaliteit

CO-certificering: