Even kennismaken

Over ons

Wij zijn A-Installatietechniek. Wij zijn een loodgietersbedrijf werkzaam in de regio Twente. Geen klus is te groot voor A-installatie. Met ruim 15 jaar ervaring kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan diensten. Door onze expertise kunnen wij u op de juiste manier helpen met uw loodgietersproblemen. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen meer hoeft te hebben. Telkens weer zorgen wij voor een uitstekend resultaat. Zo kunt u tevreden terugkijken naar onze samenwerking.

Daarnaast helpen wij u ook graag met advies. Gezien onze ervaring helpen wij u graag af van uw vragen, en adviseren wij u wat de beste optie is. Dit vinden wij erg belangrijk. Voor ons staat de klant voorop, bij ons is 100% tevredenheid het doel. Wij vinden het belangrijk dat u kwaliteit krijgt, tegen een eerlijke prijs.

Onze diensten vallen in 3 categorieën, namelijk: onderhoud, installatie en reparatie. Zo helpen wij u graag met het installeren van bijvoorbeeld en gasinstallatie, het aanleggen van vloerverwarming, maar ook met vernieuwen van leidingen. Daarnaast helpen wij u ook graag af van lekkages en verstoppingen.

Moet er met spoed iets verholpen worden? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij beschikken over een spoedloodgieter. Dit betekent dat wij snel ter plaatse zijn als u een probleem heeft. Vaak kunnen wij zo veel extra schade voorkomen.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Of heeft u nog extra vragen? Neem dan contact met ons op!

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Vakwerk op maat
  • Van lekkages tot verstoppingen
  • Gericht op kwaliteit