Lekkage in Hengelo

Lekkage in Hengelo

Lekkage HengeloLekkages vormen vaak een grote ergernis voor woningbezitters, omdat er in veel gevallen een onherstelbare waterschade bij ontstaat en de bron van een lekkage niet altijd even makkelijk te traceren is. Heeft u momenteel zelf last van een lekkage in Hengelo of omgeving? Onze loodgieters komen graag bij u langs voor het traceren van de bron en het ter plekke repareren hiervan. Zo voorkomt u een grotere waterschade en kunt u in het geval van een lekkage aan bijvoorbeeld de afvoer van uw wasmachine direct weer gebruikmaken van uw apparatuur. Mocht het onverhoopt niet mogelijk blijken te zijn om de lekkage voor u te verhelpen, zullen onze loodgieters in ieder geval voor een tijdelijke oplossing zorgen.

Vormen van lekkage in Hengelo

Lekkage kan op tal van manieren voorkomen in uw woning. Zo kan er lekkage tussen uw dak en dakbedekking ontstaan als gevolg van slijtage, kleine scheurtjes of een hevige regenbui, kan er lekkage ontstaan rond de afvoer van uw vaatwasser of wasmachine en bijvoorbeeld rond beschadigde leidingen of verstoppingen. Al deze situaties vergen een eigen aanpak, waarbij het soms voldoende is om de plek van de lekkage te dichten met een bouwmateriaal als kit of een rubber bandje. In andere gevallen zullen onderdelen of stukken leiding vervangen moeten worden.

Wij zullen altijd zorgen voor een tijdelijke oplossing, zodat de lekkage stopt. Voor een structurele oplossing kunnen we later terugkomen, mochten onderdelen niet op voorraad zijn of het bijvoorbeeld al te donker zijn om uw dak op te gaan.

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Vakwerk op maat
  • Van lekkages tot verstoppingen
  • Gericht op kwaliteit