Loodgieterswerkzaamheden

Loodgieterswerkzaamheden in Hengelo

loodgieterswerkzaamhedenOnze loodgieters staan voor diverse loodgieterswerkzaamheden in Hengelo en omgeving klaar om hulp te bieden. Wilt u nieuwe leidingen laten leggen of uw huidige leidingen verleggen? Bent u toe aan onderhoud aan uw CV ketel? Of wilt u bijvoorbeeld de overstap maken van de combinatie tussen een losse CV ketel en boiler naar een combiketel? Door onze expertise in het vak voorzien we u graag van een zo goed mogelijke uitvoering van uw wensen en een passend advies op maat. Beide gekenmerkt door een persoonlijke en vakkundige service!

Soorten loodgieterswerkzaamheden in Hengelo

De loodgieterswerkzaamheden die onze loodgieters voor u kunnen uitvoeren zijn onder te verdelen in drie fases:

– Installatie: hieronder zijn onder meer het leggen van leidingen, het installeren van nieuw sanitair op een afvoer of bijvoorbeeld het plaatsen van een gootsteen onder te verdelen.
– Onderhoud: na de installatie van een CV ketel, een nieuwe afvoer of leidingen, is het sterk aan te raden dit eens per half jaar na te laten kijken op beginnende slijtage, defecten aan onderdelen of verstoppingen. Zo voorkomt u problemen in een later stadium!
– Reparatie: wanneer u toch te maken krijgt met een storing, verstopping of lekkage, staan onze loodgieters klaar om u te helpen bij het verhelpen hiervan.

Nieuwsgierig welke loodgieterswerkzaamheden in Hengelo wij voor u kunnen uitvoeren? We staan u graag persoonlijk en geheel vrijblijvend te woord via de kanalen op onze website. Ook voor bijvoorbeeld advies over loodgieterswerk staan we voor u klaar!

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Vakwerk op maat
  • Van lekkages tot verstoppingen
  • Gericht op kwaliteit