CV ketel reparatie

Cv-ketel reparatie in Hengelo

De loodgieter in Hengelo houdt zich niet alleen bezig met het installeren en onderhouden van cv-ketels. Onze vakmensen kunnen u ook helpen met een cv-ketel reparatie. Indien de verwarmingsketel in uw huis kapotgaat, is niet direct een nieuwe cv-ketel installatie nodig. In veel gevallen kan een simpele reparatie voldoende zijn om het apparaat weer aan de gang te krijgen. Een cv-ketel reparatie kan bestaan uit het vervangen van een onderdeel of het opnieuw afstellen zodat wederom sprake is van een correcte werking. Het repareren zal in de meeste situaties de goedkoopste oplossing zijn om de warmtebron van uw woning weer terug in een nieuwstaat te brengen. Daarnaast beschikken onze monteurs over een CO-certificering, waardoor ze de juiste kennis hebben om met uw cv-ketel aan de slag te gaan!

Cv-ketel repareren of vervangen

CV ketel reparatie

In het geval dat de loodgieter bij u thuis langskomt voor een cv-ketel reparatie zal de vakman u eerlijk adviseren of repareren of vervangen de juiste keuze is. Als een onderdeel van een nieuwe ketel defect is geraakt, dan zal altijd voor een reparatie gekozen worden. Bij oudere modellen is repareren echter niet altijd de beste keuze. Het probleem kan dan namelijk na een cv-ketel reparatie snel weer terugkeren. Bovendien is het geen kosteneffectieve oplossing meer, aangezien u met de installatie van een nieuwe cv-ketel ook significant op het energieverbruik kunt besparen. Laat onze ervaren loodgieters u een eerlijk advies geven of een cv-ketel reparatie is aan te raden.

Spoedservice bij defecte cv-ketel

Een defecte cv-ketel zal zeker in de winter voor acute problemen bij u in huis zorgen. Op koude dagen kunt u absoluut niet lange tijd zonder verwarming. De loodgieter Hengelo biedt daarom een spoedservice voor het uitvoeren van cv-ketel reparaties. Indien de verwarmingsketel in huis defect is, kunt u op ieder moment van de dag contact met ons opnemen. Wij hebben 24/7 een loodgieter op stand-by die snel ter plaatse kan zijn voor het uitvoeren van een cv-ketel reparatie.

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Vakwerk op maat
  • Van lekkages tot verstoppingen
  • Gericht op kwaliteit

CO-certificering: 

CO-keur Nederland logo