Verstoppingen in Hengelo

Verstoppingen in Hengelo

Een verstopping in de afvoer van uw toilet, douche of bijvoorbeeld gootsteen gaat vaak gepaard met een smerige stank. Daarbij is een verstopping vaak niet eenvoudig te verhelpen, zeker niet als deze zich al in een vergevorderd stadium bevindt. Gelukkig staan onze loodgieters klaar om u te helpen bij het oplossen van verstoppingen in Hengelo en omgeving. We zijn er echter niet alleen voor het verhelpen van verstoppingen, we spuiten uw afvoer graag eens per half jaar door om beginnende verstoppingen tijdig aan te pakken en problemen daarmee te voorkomen. Hoewel veel mensen dit onderhoud aan hun afvoer vergeten, is het sterk aan te bevelen dit eens per half jaar te doen is onze ervaring!

Verstoppingen in Hengelo voorkomen

verstoppingenVoorkomen is beter dan herstellen, zo vinden wij! Gelukkig kunt u een verstopping relatief eenvoudig tegengaan, door bijvoorbeeld goed te letten op het gebruik van toiletpapier, door de putjes in uw woning regelmatig schoon te maken en door uw afvoer tweemaal per jaar door te laten spuiten door een ervaren loodgieter. Ook het gebruik van een zeefje in uw gootsteen is een mogelijkheid om de kans op verstoppingen aanzienlijk te verkleinen, doordat u hiermee veel restafval van uw maaltijd tegenhoudt.

Vergeet niet dat u ook buiten een afvoer heeft onder uw goten, die eveneens verstoppingen kan veroorzaken. Plaats hier een speciaal kapje, wat de grootste takken en het merendeel van de bladeren tegenhoudt. Zo voorkomt u dat dit via de regenpijp naar uw afvoer loopt en daar het begin kan gaan vormen van een verstopping.

Waarom zijn wij uw vakman:

  • Vakwerk op maat
  • Van lekkages tot verstoppingen
  • Gericht op kwaliteit